Webdesign

Wij bouwen websites in WordPress. WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt.
Omdat we met het WordPress CMS werken, kunnen we de opgeleverde website eenvoudig aan je overdragen zodat je zelf aanpassingen aan de website kan doen. Maar wij kunnen natuurlijk ook de aanpassingen verzorgen.

SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of webpagina in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan worden bereikt door het gebruik van verschillende technieken en strategie├źn.

Elke website die we opleveren komt standaard met SEO zodat de basis in ieder geval goed staat.

Webhosting

Filling Screens adviseert je graag over een goede hostingprovider zodat jouw website online gaat zonder problemen. Ook is het mogelijk om de hosting volledig uit handen te geven. Je website zal veilig en up-to-date bij ons draaien (via Cloudways).

Je kan natuurlijk ook zelf een hostingprovider hebben waar wij je nieuwe website op kunen laten draaien. Geen probleem.

Onderhoud

Om je site technisch veilig te houden, zorgen we dat alle plugins up-to-date zijn en dat WordPress de laatste software versie heeft. Ook zorgen we dat elke website standaard een goede firewall krijgt.

Bestaande sites kunnen we inhoudelijk onderhouden en updaten met nieuwe content. Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver? We kunnen je hierbij helpen zoeken in ons netwerk.

Neem vandaag nog contact op met ons

Bel nu of vul ons contactformulier in en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw online succes te verhogen

Talmastraat 75
1182EL Amstelveen
Nederland
ernst@fillingscreens.nl
+31(0)642272356

Proudly powered by WordPress